Antena 3 CNN Show Tabloid Blestemul cancerului. Coincidențele stranii din viața Angelei Similea

Blestemul cancerului. Coincidențele stranii din viața Angelei Similea

Blestemul cancerului. Coincidențele stranii din viața Angelei Similea
28 Iun 2017   •   15:04

În aprilie 2011, Angela Similea își conducea pe ultimul drum cel de-al patrulea sot, pe Victor Surdu, decedat din cauza unui cancer pancreatic.
Însă, artista nu era, din pacate, la prima incercare de acest fel. Casatorita de patru ori, ea a pierdut din pricina cancerului alti doi soti.

Primul sot al interpretei, Andi Constantin, rugbist si angajat pe post de electrician la Uzinele CFR din Bucuresti, a murit la varsta de 40 de ani, de cancer, provocat de o infectie. Angela divortase de el dupa cinci ani de casatorie.

Al doilea sot, chitaristul Sorin Movileanu, s-a stins din viata in urma unui cancer la ficat. Din aceasta casatorie, Angelei i-a ramas un baiat, Sorin. A urmat a treia casatorie, cu Jan Hilgen, un om de afaceri, angajat al Ambasadei Olandei la Bucuresti. Au divortat in 1990, dar e si singurul barbat care a supravietuit dupa mariaj.

In 1999, Angela Similea se casatorea pentru a patra oara, cu Victor Surdu de aceasta data. Fericirea lor a durat 12 ani la capatul carora, sotul artistei a decedat, la capatul unei lupte istovitoare cu cancerul.

×
Subiecte în articol: Angela Similea
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close