Antena 3 CNN Show Tabloid Carmen Harra dezvăluie metoda incredibilă prin care a făcut bani în SUA: "Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri"

Carmen Harra dezvăluie metoda incredibilă prin care a făcut bani în SUA: "Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri"

Carmen Harra dezvăluie metoda incredibilă prin care a făcut bani în SUA: "Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri"
16 Mai 2018   •   17:42

Carmen Harra a ajuns în Statele Unite cu 40 de dolari în buzunar, dar a făcut milioane. Femeia de afaceri susţine că oricine poate reuşi. Prezicătoarea dezvăluie metoda! Atenţie, spune că aşa fac milionarii lumii.

"Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem 'vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem', nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim. Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume", a spus Harra.

×
Subiecte în articol: carmen harra
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close