Antena 3 CNN Show Tabloid Cine este fiul necunoscut al lui Ilie Năstase

Cine este fiul necunoscut al lui Ilie Năstase

Cine este fiul necunoscut al lui Ilie Năstase
14 Iul 2017   •   11:48

În anunţul divorţului de fostul mare tenisman, Brigitte Năstase a vorbit despre un copil pe care soţul ei l-ar neglija, scrie okmagazine.ro.

Ilie Năstase a fost un Don Juan la viața sa. A schimbat multe partenere de viață, iar în urma iubirilor sale s-au născut cinci copii, patru fete și un băiat. Se pare, însă, că Ilie Năstase ar mai avea un băiat, despre care actuala lui soţie, Brigitte, a adus aminte recent.

„Mai are un băiat de 19 ani, pe care l-a văzut de câteva ori în viaţă, care-i poartă numele şi e în Paris. (…) El nu şi-a văzut copilul până în momentul în care a început relaţia cu mine, copilul care-i poartă numele şi care are 19 ani. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez, pentru că ea (Amalia Năstase, n.r.) i-a impus lucrul ăsta”, a spus Brigitte Năstase pentru „Star Magazin”.

E vorba despre Ilie Năstase Jr., care, potrivit celor de la spynews.ro, s-a născut în perioada în care Ilie Năstase abia se căsătorise cu Amalia. „Ştiu despre ce este vorba, eu ştiu foarte multe despre viaţa lui personală, însă nu vreau să o comentez”, a confirmat aceasta.

 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close