Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Cum arată noul echipament al echipei naționale de rugby pentru sezonul 2016

Cum arată noul echipament al echipei naționale de rugby pentru sezonul 2016

Cum arată noul echipament al echipei naționale de rugby pentru sezonul 2016
Sursa foto: Foto: facebook.com/rugbyromaniaFRR
27 Ian 2016   •   19:08

Federația Română de Rugby (FRR) a prezentat, miercuri, noul echipament de joc al naționalei României pentru sezonul competițional 2016.

Designerul Ioana Corduneanu, cea care a făcut și echipamentul pentru rugby în anul 2014, a menționat că noile tricouri poartă două simboluri stilizate: coarnele de berbec și cârligul ciobanului, scrie Agerpres.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în amfiteatrul Comitetului Olimpic și Sportiv Roman, Florin Matei, secretarul general al FRR, a spus că se anunță un an dificil, în care urmează să fie schimbați mulți jucători din echipa națională a țării noastre: ''Urmează un an dificil, în care trebuie să dăm o șansă tinerilor. Să reconstruim echipa cu care vom aborda calificările pentru Cupa Mondială din Japonia, ediția 2019. Vrem să obținem cât mai multe victorii pe parcursul anului 2016. Le urăm succes în noile tricouri în meciurile din acest an. Oamenii au apreciat, pe parcursul anului 2015, dârzenia și bărbăția cu care Ťstejariiť au jucat la Cupa Mondială''.

Viorel Lucaci, Sorin Stratilă, Valentin Calafeteanu, Tudorel Bratu, Florin Ioniță și Johannes Van Heerden au prezentat noile tricouri în două variante, galben și bleumarin.

''Mulți jucători tineri urmează să sosească la naționala României. Dorim să descoperim noi talente care să asigure viitoarele succese pentru sportul nostru. O să jucăm animați de mândrie în noul echipament'', a precizat Valentin Calafeteanu. La lansarea noului echipament au participat reprezentanți ai conducerii Federației Române de Rugby, antrenori, foști jucători ai echipei naționale, numeroși jurnaliști.

Naționala de rugby va evolua în noul echipament de joc în primul meci din Rugby Europe Championship, pe 6 februarie. Atunci, stejarii vor întâlni Portugalia, la Cluj-Napoca. Meciul va avea loc pe Stadionul "Cluj Arena" de la ora 17,15 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Dolce Sport.

 

 
Stejarii au de astazi un nou echipament de joc pentru sezonul 2016, echipament ce promoveaza simbolurile stramosesti. Ce parere aveti? #RugbyRomania

Posted by romanian rugby federation on 27 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: rugby
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close