Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Daniele Bennati a câştigat etapa a 20-a din Turul Spaniei

Daniele Bennati a câştigat etapa a 20-a din Turul Spaniei

Daniele Bennati a câştigat etapa a 20-a din Turul Spaniei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   14:07

Italianul Daniele Bennati s-a impus la sprint în etapa a 20-a din Turul Spaniei, desfăşurată între Bilbao şi Vitoria, pe o distanţă de 185 de kilometri.

 
Rutierul de la Leopard Trek a fost urmat de conaţionalii săi Enrico Gasparotto (Astana) şi Damiano Caruso (Liquigas), care au completat astfel un podium italian 100%.
 
O victorie extraordinară mai ales dacă ţinem cont că a fost o Vuelta foarte dificilă. Am mai avut şanse şi în alte zile însă lucrurile nu au mers aşa cum am vrut eu. Vreau să le mulţumesc colegilor pentru ajutor, de fapt este o victorie a echipei, mai ales că aceasta nu a fost o etapă pentru sprinteri, iar sprijinul lor a contat enorm”, a spus Bennati la finalul etapei.
 
Liderul clasamentului general, spaniolul Juan Jose Cobo, a reuşit să termine încă o etapă fără a pierde timp în raport cu Christopher Froome, principalul său urmăritor, şi se poate considera deja câştigător al Vueltei, ultima zi a Turului Spaniei fiind o plimbare a plutonului între Circuito del Jarama şi Madrid (94,2 kilometri).

 

×
Subiecte în articol: Vuelta Turul Spaniei
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close