Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Delegaţia României la CE de gimnastică a revenit în ţară. Octavian Bellu: „Un început bun de ciclu olimpic”

Delegaţia României la CE de gimnastică a revenit în ţară. Octavian Bellu: „Un început bun de ciclu olimpic”

Delegaţia României la CE de gimnastică a revenit în ţară. Octavian Bellu: „Un început bun de ciclu olimpic”
de M.T.    |    23 Apr 2013   •   00:04

Delegaţia României care a participat la campionatele Europene de gimnastică de la Moscova a revenit luni seară în ţară, fiind aşteptată la aeroport şi de Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului.

Sportivii români au obţinut şapte medalii la competiţia desfăşurată în capitala Rusiei, vedeta echipei noastre fiind Larisa Iordache, care a cucerit titlul continental la bârnă şi trei medalii de argint, la individual-compus, sărituri şi sol.

Celelalte medalii ale României au fost aduse de Diana Bulimar, argint la bârnă şi bronz la sol, şi de Flavius Koczi, argint la sărituri.



„E o mare bucurie, pe care am simţit-o cu toţii, e o onoare să fiu alături de ei şi vreau să îi felicit din partea Guvernului României. Gimnastica rămâne în continuare acolo unde este locul şi ne face mândri că suntem români”, a precizat Nicolae Bănicioiu, care a adăugat că premierea sportivilor va avea loc miercuri, la ora 15, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului.




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close