Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Campioanele Europei, la „Sinteza zilei”. Povestea din spatele succesului

Campioanele Europei, la „Sinteza zilei”. Povestea din spatele succesului

Campioanele Europei, la „Sinteza zilei”. Povestea din spatele succesului
de S.T.    |    09 Mai 2016   •   22:36

Echipa de handbal feminin CSM București a fost invitată la „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

Jucătoarele au ajuns în ţară luni, la prânz, fiind primite la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” de suporteri, reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, ai Ministerului Tineretului şi Sportului şi ai Federaţiei Române de Handbal.

Campioanele de la CSM Bucureşti au vorbit luni, la „Sinteza Zilei”, despre reușita lor și despre povestea din spatele succesului.

Campioanele Europei la handbal, culisele unei victorii istorice

Este primul trofeu al Ligii Campionilor, dar nu prima mare victorie. Ce am învățat în timp este că ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici și asta a fost cheia și iata că am avut rezultate uimitoare. Am avut noroc, fetele au jucat foarte bine, nu au renunțat niciodată, au crezut în ceea ce au de făcut. Handbalul poate fi foarte simplu, cu cât joci mai simplu cu atât e mai ușor să câștigi. Mă bucur că am câștigat campionatul și o să vedem ce se va mai întampla, a declarat antrenorul principal al echipei.

„Mica” a reuşit golul decisiv

„Această ligă înseamnă extrem de mult, este trofeul pe care mi-l doream în cariera mea. Am venit la CSM și am reușit să obțin acest trofeu(...). Până am ajuns la linia de 7 metri mi-au trecut multe momente prin cap, cred că toata cariera mea. Nu-mi mai doresc un astfel de moment, este o încărcătură fantastică și e greu să te stăpânești. Cel mai important este că am reușit să câștigăm”, a declarat ea.

Directorul general al CSM București, Bogdan Vasiliu, a trăit la intensitate maximă finala Ligii Campionilor la handbal feminin de la Budapesta.

„Este o minune să iei aurul la prima participare. Dar când știi munca din spate parcă nu mai pare așa o minune”, a declarat el.

CSM București a câștigat duminică trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin după ce a învins-o în finala de la Budapesta pe Gyor ETO cu scorul de 29-26, după prelungiri și aruncările de la 7 metri.

Campioana României a produs o surpriză uriașă prin acest succes, deplin meritat, venit la capătul unui meci dramatic, echipa din București fiind debutantă în competiție.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close