Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Naţionala de handbal feminin a României S-A CALIFICAT în grupele principale ale CE

Naţionala de handbal feminin a României S-A CALIFICAT în grupele principale ale CE

Naţionala de handbal feminin a României S-A CALIFICAT în grupele principale ale CE
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Dec 2014   •   21:46
Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, joi, în grupele principale la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia, după ce a învins echipa Ucrainei, cu scorul de 23-22 (12-9), în ultimul meci din grupa B preliminară.
Extrem de motivate după jocul bun cu Danemarca de marţi seară, tricolorele au dominat partida cu Ucraina încă din debut, având un avantaj relativ confortabil la pauză, 12-9. În repriza secundă, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au rămas la "timonă", făcând şi spectacol în faţa fanilor români care au făcut deplasarea la Debrecen şi care le-au răsplătit cu aplauze generoase. Au fost şi momente mai puţin reuşite de joc în finalul partidei, dar până la urmă victoria a revenit României, cu emoţii, cu scorul de 23-22.
Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare din tabăra României, cu 8 goluri marcate, cele mai importante în finalul meciului.
Cu 3 puncte acumulate în grupa preliminară B, România se califică în grupa principală I a Campionatului European, în care va începe cu 1 punct în clasament, obţinut din disputa cu Danemarca.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close