Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România va juca pe Wembley şi pe Stadionul Olimpic din Londra, la Cupa Mondială de rugby din 2015

România va juca pe Wembley şi pe Stadionul Olimpic din Londra, la Cupa Mondială de rugby din 2015

România va juca pe Wembley şi pe Stadionul Olimpic din Londra, la Cupa Mondială de rugby din 2015
de M.T.    |    17 Sep 2014   •   11:14

Echipa României va juca două dintre meciurile de la Cupa Mondială de rugby din 2015 pe legendara arenă Wembley şi pe Stadionul Olimpic din Londra.

Organizatorii competiţiei au stabilit cele 13 stadioane pe care se vor desfăşura partidele turneului programat în perioada 18 septembrie - 31 octombrie 2015.

Trei dintre arene sunt din Londra, iar celebrul Millennium Stadium din Cardiff va găzdui de asemenea câteva meciuri din cadrul competiţiei.

Echipa României, care s-a calificat la fiecare ediţie a Cupei Mondiale până în prezent, a fost repartizată în grupa D, alături de Franţa, Irlanda, Italia şi Canada.

Primul joc al "Stejarilor" va avea loc pe 23 septembrie 2015, împotriva Franţei, pe Stadionul Olimpic din Londra, arenă construită special pentru JO de vară din 2012.

Pe 27 septembrie, România va întâlni Irlanda, pe legendarul Wembley, pentru ca duelul cu echipa Canadei, programat pe 6 octombrie, să aibă loc pe Leicester City Stadium.

România va disputa ultimul meci din cadrul grupelor pe 11 octombrie, cu Italia, pe Sandy Park din Exeter, cel mai mic stadion care va găzdui meciuri la Cupa Mondială, capacitatea arenei fiind de doar 10.774 de locuri.

Sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2015 se vor desfăşura pe Millennium Stadium şi pe Twickenham din Londra, stadionul pe care evoluează de obicei echipa Angliei.

Twickenham va găzdui de asemenea ambele semifinale şi marea finală, în timp ce meciul pentru locul 3 va avea loc pe Stadionul Olimpic din Londra.

×
Subiecte în articol: Cupa Mondiala de rugby Anglia
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close