Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Rudel Obreja a demisionat de la conducerea FR de Box: „Am luat decizia în urmă cu 50 de zile”

Rudel Obreja a demisionat de la conducerea FR de Box: „Am luat decizia în urmă cu 50 de zile”

Rudel Obreja a demisionat de la conducerea FR de Box: „Am luat decizia în urmă cu 50 de zile”
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    23 Noi 2012   •   12:45

Rudel Obreja a anunţat, vineri, că demisionează din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare de la sediul ANST.

Decizia a fost primită cu aplauze de participanţii la Adunarea Generală Extraordinară, care astăzi vor alege un nou preşedinte.

„Am înţeles că nu mai sunt dorit, iar dragostea cu de-a sila se numeşte altfel. Sper că cei care vor veni în locul meu să facă mai multe lucruri bune decât mine. A fost o decizie pe care am luat-o acum 50 de zile”, a declarat Obreja pentru Gazeta Sporturilor.

De asemenea, în deschiderea Adunării Generale, Obreja a ţinut să-şi ceară scuze în faţa lui Leonard Doroftei, cu care s-a aflat în conflict în ultima vreme.

„Lucrurile se vor termina aşa cum trebuie pentru această federaţie, deoarece sunt un om responsabil. Le cer scuze celor pe care i-am supărat, în special lui Doroftei", a spus Obreja, potrivit ProSport.

Chiar dacă nu va mai îndeplini o funcţie oficială în cadrul Federaţiei Române de Box, Obreja a precizat că îşi va continua războiul mai vechi pe care îl are cu cei de la AIBA.

În plus, Rudel Obreja este obligat în această perioadă să se confrunte şi cu acuzaţiile de corupţie din partea DNA, după ce firma sa a organizat meciul lui Lucian Bute cu francezul Jean Paul Mendy, în 2011.

Gazeta Sporturilor a scris în ediţia sa de astăzi că, dacă Obreja se va retrage, cele mai mari şanse de a ajunge preşedinte al federaţiei le au Relu Auraş, fost antrenor al lotului naţional, şi Leonard Doroftei.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close