Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Borussia Dortmund, aproape de sferturile Ligii Campionilor, după 4-2 cu Zenit St. Petersburg

Borussia Dortmund, aproape de sferturile Ligii Campionilor, după 4-2 cu Zenit St. Petersburg

Borussia Dortmund, aproape de sferturile Ligii Campionilor, după 4-2 cu Zenit St. Petersburg
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    25 Feb 2014   •   21:07

Gazdele au marcat primele două goluri în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar acest lucru a fost insuficient pentru a întrerupe seria victoriilor obţinute de echipele vizitatoare în această fază a competiţiei.

Săptămâna trecută, în primele patru jocuri din optimi, oaspeţii s-au impus pe linie, fără a primi vreun gol. Finalista ediţiei precedente, Borussia Dortmund, a continuat această serie, deşi a primit două goluri, şi a câştigat cu 4-2 în Rusia, în faţa celor de la Zenit St. Petersburg.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a început tare meciul şi, în minutul 5, conducea deja cu 2-0, în urma golurilor marcate de Mkhitaryan şi Reus, rezultatul păstrându-se până la pauză.

Zenit a dat senzaţia că poate reveni în meci, înscriind prin Shatov în debutul părţii secunde, dar Borussia a refăcut rapid diferenţa de două goluri, graţie reuşitei lui Lewandowski.

Ruşii s-au apropiat încă o dată la un singur gol, după ce Hulk a transformat un penalty, dar din nou Lewandowski a marcat rapid şi a stabilit rezultatul final.

Polonezul a ajuns astfel la 17 goluri marcate în carieră în Liga Campionilor, în doar 26 de apariţii, o statistică impresionantă, în condiţiile în care Messi a avut nevoie de 33 de meciuri, iar Cristiano Ronaldo de 53 pentru a atinge acest număr.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close