Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea şi Tottenham, în finala Cupei Ligii

Chelsea şi Tottenham, în finala Cupei Ligii

Chelsea şi Tottenham, în finala Cupei Ligii
29 Ian 2015   •   11:14

Chelsea şi Tottenham sunt finalistelei din acest an ale Cupei Ligii, după ce în semifinale au trecut de Liverpool, respectiv Sheffield United.

Echipa antrenată de Jose Mourinho s-a calificat după o victorie cu 1 - 0 (2 - 1 la general), unicul gol al returului fiind marcat în prelungiri de Branislav Ivanovic.

De prelungiri a avut nevoie şi Totthenham, care a tremurat serios în faţa echipei de liga a treia. După o victorie în tur cu 1 - 0, londonezii aveau nevoie doar de un egal în deplasarea de pe Bramall Lane. Fără Vlad Chiricheş pe teren, Spurs au deschis scorul prin Christian Eriksen, însă puştiul de doar 18 ani al lui Sheffield, Che Adams, a înscris de două ori în trei minute, iar echipa lui Nigel Clough se apropia de Wembley.

Danezul Eriksen a fost din nou providenţial pentru echipa sa, marcând cu doar două minute înainte de final golul calificării pentru Tottenham.

"Am fost puţin norocoşi, este o mare bucurie să ne calificăm" a spus la finalul partidei eroul lui Tottehnam, Christian Eriksen.

Ultimul succes în Cupa Ligii pentru Tottenham datează din 2008, când au învins în finală chiar pe Chelsea, deţinătoarea trofeului la acea dată.

Finala competiţiei se va disputa pe 1 martie.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close