Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus a câştigat pentru a şasea oară Supercupa Italiei

Juventus a câştigat pentru a şasea oară Supercupa Italiei

Juventus a câştigat pentru a şasea oară Supercupa Italiei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    19 Aug 2013   •   09:13

Juventus Torino a câştigat pentru a şasea oară Supercupa Italiei, după ce a câştigat cu 4-0 în faţa lui Lazio, într-un meci disputat pe Stadio Olimpico din Roma.

Românul Radu Ştefan a fost titular în echipa din capitala Italiei, dar nu a terminat meciul pe teren, având o evoluţie slabă şi fiind schimbat în minutul 57, într-un moment în care soarta întâlnirii fusese deja decisă.

Bianconeri au deschis scorul în minutul 23, prin francezul Paul Pogba, intrat pe teren cu trei minute înainte, în locul accidentatului Marchisio.

Campioana Italiei a închis practic meciul în debutul părţii a doua, când a marcat de trei ori în doar zece minute.

Giorgio Chiellini a dublat avantajul oaspeţilor după un contraatac şcoală, elveţianul Stephan Lichtsteiner a înscris împotriva fostei sale echipe după ce a păcălit pasul la offside al lazialilor, pentru ca argentinianul Carlos Tevez să marcheze primul său gol în tricoul lui Juventus la capătul unei faze confuze în careul romanilor.

Prin victoria obţinută duminică, Juventus a ajuns la şase succese în Supercupa Italiei, egalând astfel recordul deţinut de AC Milan în această competiţie.

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Lazio Roma Stefan Radu
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close