Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho i-a oferit vesta pe care o purta unui adversar, după ce Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Regelui

Mourinho i-a oferit vesta pe care o purta unui adversar, după ce Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Regelui

Mourinho i-a oferit vesta pe care o purta unui adversar, după ce Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images(EPA
de M.T.    |    21 Dec 2011   •   10:49

Acuzat de multe ori că este un tip arogant, Jose Mourinho a fost protagonistul unui nou moment memorabil, la finalul meciului retur din Cupa Regelui dintre Real Madrid şi Ponferradina, când i-a oferit vesta pe care o purta unui jucător advers.

Echipa din liga a treia nu a rezistat madrilenilor pe Santiago Bernabeu, fiind învinsă cu 5-1, după ce a pierdut şi prima manşă, pe teren propriu, cu 2-0.

Pentru Real au marcat Callejon, de două ori, Sahin, Varane şi Joselu, golul de onoare al oaspeţilor fiind reuşit de Reyes, în repriza a doua.

La finalul partidei, Dani Carril, unul dintre fundaşii celor de la Ponferradina, a preferat ca, în locul tradiţionalului schimb de tricouri, să-i ceară vesta lui Jose Mourinho. Portughezul nu a stat niciun moment pe gânduri şi i-a oferit jucătorului oaspeţilor mult râvnitul „trofeu”.

 


În celelalte meciuri din Cupa Regelui desfăşurate marţi, Mallorca a învins cu 2-0 la Gijon, după ce pierduse acasă cu 1-0, în timp ce Espanyol a câştigat pe teren propriu cu 4-2 în faţa Celtei Vigo, primul meci dintre cele două echipe terminându-se la egalitate, scor 0-0.

Sevilla s-a calificat şi ea mai departe, după ce s-a impus cu 2-1 împotriva lui San Roque de Lepe, scorul general al dublei dintre cele două formaţii fiind 3-1 în favoarea andaluzilor.


×
Subiecte în articol: Real Madrid cupa regelui Jose Mourinho
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close