Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CM 2014: Armenia a câştigat categoric în Danemarca, scor 4-0

Preliminarii CM 2014: Armenia a câştigat categoric în Danemarca, scor 4-0

Preliminarii CM 2014: Armenia a câştigat categoric în Danemarca, scor 4-0
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    12 Iun 2013   •   09:56

Marţi seară au fost programate trei meciuri din preliminariile europene pentru Cupa Mondială care se va desfăşura anul viitor în Brazilia.

Cea mai interesantă partidă, disputată la Copenhaga între Danemarca şi Armenia, în gurpa B, s-a încheiat cu un succes categoric şi neaşteptat al oaspeţilor, care s-au impus cu 4-0.

Rezultatul este cu atât mai surprinzător cu cât, în urmă cu doar patru zile, Armenia pierduse pe teren propriu în faţa Maltei.

De această dată, armenii şi-au făcut meciul mai uşor, reuşind să deschidă scorul după doar 30 de secunde, prin Yura Movsisyan, pentru ca Aras Ozbiliz să dubleze avantajul vizitatorilor în minutul 19.

Movsisyan a făcut dubla în startul părţii secunde, iar elevul lui Mircea Lucescu de la Shakhtar, Henrikh Mkhitaryan, să stabilească scprul final în minutul 82.

Danemarca a ratat astfel ocazia de a egala la puncte Cehia în clasamentul grupei conduse autoritar de Italia, în acest moment principala favorită la ocuparea poziţiei secunde fiind Bulgaria.

În grupa C, Suedia a câştigat pe teren propriu cu 2-0 în faţa Insulelor Feroe, printr-o dublă a lui Zlatan Ibrahimovic, şi a ajuns la 11 puncte, la fel ca Austria şi Irlanda, echipe dintre care se va decide cel mai probabil ocupanta locului 2, în condiţiile în care Germania pare scăpată în câştigătoare a seriei.

În grupa I, Belarus nu a reuşit să răzbune eşecul suferit în urmă cu patru zile în Finlanda, obţinând doar o remiză, scor 1-1, în faţa aceluiaşi adversar pe teren propriu.

Oaspeţii au marcat primii, prin Teemu Pukki, egalarea fiind adusă de Dmitri Verkhovtsov cu cinci minute înainte de final.

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close