Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Seară cu surprize în Liga Campionilor: BATE - Milan 1-1 şi APOEL - Porto 2-1

Seară cu surprize în Liga Campionilor: BATE - Milan 1-1 şi APOEL - Porto 2-1

Seară cu surprize în Liga Campionilor: BATE - Milan 1-1 şi APOEL - Porto 2-1
02 Noi 2011   •   00:06

AC Milan şi FC Barcelona au devenit primele echipe calificate în primăvara europeană, însă italienii au suferit în Belarus şi au cedat prima poziţie în grupa H, chiar înaintea derby-ului cu gruparea spaniolă.

BATE Borisov a smuls un punct meritat împotriva lui Milan, partida sfârşindu-se cu scorul de 1-1. Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul în minutul 22, dar italienii nu au reuşit să îşi mărească avantajul, graţie evoluţiei portarului Alyaksandr Gutor. Repriza a doua a avut o altă poveste, iar BATE a reuşit să egaleze în minutul 55, din penalty, şi şi-a creat mai multe ocazii de a marca, Christian Abbiati având mult de furcă.

Rezultatul a dus BATE pe locul trei, cu un total de două puncte şi prima opţiune pentru Europa League, în condiţiile în care Viktoria Plzen se află la un punct în urmă, după ce a pierdut 0-4 cu FC Barcelona. Catalanii au jucat cu un om în plus din minutul 22 şi nu aveau cum să piardă meciul, Messi deschizând scorul din penalty şi apoi completând hat-trick-ul în minutele 45 şi 90, celălalt gol aparţinându-i lui Fabregas, minutul 72.

Clasament grupa H
1. Barcelona - 10
2. Milan - 8
3. BATE - 2
4. Viktoria - 1

O şi mai mare surpriză s-a produs în grupa G, unde APOEL Nicosia a învins cu 2-1 pe FC Porto şi a preluat şefia clasamentului. Zenit ocupă locul doi, după ce a învins cu 1-0 formaţia condusă de Mircea Lucescu. Şahtior Doneţk ocupă abia ultimul loc în grupă şi are o misiune aproape imposibilă pentru a merge în primăvara europeană.

Clasament grupa G
1. APOEL - 8
2. Zenit - 7
3. Porto - 4
4. Şahtior - 2

Racing Genk a reuşit să încurce şi ea pe Chelsea Londra, scor 1-1, după ce englezii au ratat un penalty, respectiv desprinderea, la 1-0. De partea cealaltă, Valencia a dispus cu 3-1 de Bayer Leverkusen şi revine în lupta pentru primele locuri din clasament.

Clasament Grupa E
1. Chelsea - 8
2. Bayer - 6
3. Valencia - 5
4. Genk - 2

În derby-ul serii, Arsenal şi Marseille au remizat, scor 0-0, în timp ce Borussia Dortmund a făcut rocada în clasament cu Olimpiakos, după ce a învins formaţia greacă, scor 1-0.

Clasament Grupa F
1. Arsenal - 8
2. Marseille - 7
3. Borussia - 4
4. Olimpiakos - 3

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close