Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Udinese învinge cu 2-0 pe Roma şi devine lider în Serie A

Udinese învinge cu 2-0 pe Roma şi devine lider în Serie A

Udinese învinge cu 2-0 pe Roma şi devine lider în Serie A
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Noi 2011   •   10:17

Două goluri marcate pe final au ajutat-o pe Udinese să câştige cu 2-0 pe teren propriu în faţa Romei, în primul meci al etapei din Serie A.

 
Antonio Di Natale a deschis scorul în minutul 79, cu o execuţie superbă, şi l-a egalat pe German Denis în topul marcatorilor din campionatul italian, ambii având câte 9 goluri, iar chilianul Mauricio Isla a stabilit rezultatul final în prelungiri, trimiţând în poartă din apropiere, după o centrare venită de la Armero.
 
Echipa lui Francesco Guidolin a obţinut al şaselea succes consecutiv pe teren propriu, unde nu a primit decât un gol în actualul sezon.
 
În urma acestui rezultat, Udinese, la care Torje a rămas din nou pe bancă tot meciul, urcă pe primul loc al clasamentului, în faţa lui Juventus şi a lui Lazio, cele două echipe urmând să se întâlnească sâmbătă, pe Olimpico din Roma.
 
A fost o partidă dificilă, dar noi am făcut un joc excelente în faţa unei echipe a Romei extrem de puternică, în special în prima repriză. Nu privim clasamentul, suntem concentraţi să adunăm cât mai multe puncte, iar dacă vom reuşi să repetăm sezonul precedent, ar fi minunat”, a declarat Di Natale la finalul meciului.
 
Este doar o înfrângere, nimic mai mult. Nu cred că am fost mai slabi decât Udinese. Primul gol a venit într-un moment în care Simon Kjaer s-a accidentat, iar apoi am fost nevoiţi să riscăm mai mult. Nu a fost un rezultat corect”, a spus Luis Enrique, tehnicianul giallorossilor.
 

×
Subiecte în articol: Serie A Udinese AS Roma
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close