Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Umilinţă pentru italieni, după înfrângerea zdrobitoare cu 4-0 a spaniolilor. Cum au reacţionat fanii

Umilinţă pentru italieni, după înfrângerea zdrobitoare cu 4-0 a spaniolilor. Cum au reacţionat fanii

Umilinţă pentru italieni, după înfrângerea zdrobitoare cu 4-0 a spaniolilor. Cum au reacţionat fanii
de O.P.    |    02 Iul 2012   •   06:21

A fost sărbătoare în Spania după ce echipa iberică a câştigat aseară, Campionatul European de Fotbal, în faţa Italiei.  Victoria cu  4 la 0 în finala desfăşurată la Kiev i-a scos pe spanioli pe străzi. În acest timp, italienii şi-au arătat nemulţumirea faţă de înfrângerea umilitoare.  Finala Campionatului European de Fotbal a fost marcată de un spectacol de artificii, ce au luminat cerul din Kiev.

Primii care au ieşit de pe Stadionul Olimpic au fost italienii, dezamăgiţi de rezultat. Mult mai relaxaţi au fost spaniolii, care şi-au văzut visul îndeplinit. Spania a câştigat finala Euro 2012!

A fost sărbătoare pe străzile Madridului, după Euro 2012. Petrecerea a început imediat după finalul partidei şi a continuat câteva ore după miezul-nopţii.

Zeci de mii de microbişti au urmărit cu atenţie derby-ul, pe ecranele gigantice amplasate într-o piaţă din centrul Madridului. La faţa locului, au fost trimise zeci de echipaje de poliţie pentru a se asigura că nu vor exista incidente.

Situaţia este tensionată în cealaltă tabără! Suporterii selecţionatei italiene şi-au arătat dezamăgirea faţă de înfrângerea zdrobitoare a echipei lor favorite.

Aici, uralele şi îmbrăţişările au fost înlocuite de fumigene şi mesaje de nemulţumire. Deocamdată, nu au fost înregistrate incidente în urma rezultatului din finala Euro 2012. Aseară, Spania a câştigat Campionatul European de Fotbal în faţa Selecţionatei Italia, scor 4-0.


×
Subiecte în articol: EURO 2012
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close