Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astăzi are loc tragerea la sorţi a meciurilor din tururile preliminare ale cupelor europene. Toate echipele româneşti sunt cap de serie

Astăzi are loc tragerea la sorţi a meciurilor din tururile preliminare ale cupelor europene. Toate echipele româneşti sunt cap de serie

Astăzi are loc tragerea la sorţi a meciurilor din tururile preliminare ale cupelor europene. Toate echipele româneşti sunt cap de serie
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    24 Iun 2013   •   08:44

Steaua, în Liga Campionilor, şi Petrolul, Pandurii şi Astra, în Europa League, îşi vor afla, luni la prânz, adversarii din Europa, la tragerea la sorţi care va avea loc la sediul UEFA, începând cu ora 13.00.

Pentru Steaua, emoţiile mai mari sunt provocate de aşteptarea verdictului forului european în privinţa cazului Valiza, decât de numele viitorului adversar.

Din postura de cap de serie pentru turul II preliminar al Ligii Campionilor, care se va disputa pe 16/17 iulie şi 23/24 iulie, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va avea parte de o dublă accesibilă, singurii adversari care ar putea pune probleme roş-albaştrilor fiind FK Zeljeznicar (Bosnia), Gyori ETO FC (Ungaria) sau Ludogorets Razgrad (Bulgaria).

Este de aşteptat ca până la ora tragerii la sorţi, UEFA să anunţe decizia pe care a luat-o în privinţa participării campioanei României în actuala ediţie a cupelor europene, după ce, vineri, membrii Comisiei de Disciplină a forului continental au judecat cazul Valiza.

În Europa League, Astra va fi singura reprezentantă a ţării noastre care va intra în competiţie în primul tur, acesta urmând să aibă loc pe 4 şi 11 iulie, în timp ce Pandurii şi Petrolul vor evolua direct în turul al doilea, programat pe 18 şi 25 iulie.

Giurgiuvenii au primit o veste foarte bună, urmând să fie în postura de cap de serie, după ce bulgarii de la TSKA Sofia nu au primit licenţa şi au fost excluşi din competiţiile europene.

În aceeaşi situaţie se află şi celelalte două echipe româneşti din Europa League, astfel că reprezentantele Ligii I vor putea evita adversari periculoşi precum Rosenborg (Norvegia), Rubin Kazan (Rusia), Standard Liege (Belgia), Sparta Praha (Cehia), Trabzonspor (Turcia) sau FC Utrecht (Olanda).

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Top 5 prezidențiabili 2024. Cele mai vehiculate nume pentru Cotroceni
x close