Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj a pierdut şi returul cu Dinamo Minsk şi a fost eliminată din Europa League

CFR Cluj a pierdut şi returul cu Dinamo Minsk şi a fost eliminată din Europa League

CFR Cluj a pierdut şi returul cu Dinamo Minsk şi a fost eliminată din Europa League
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    08 Aug 2014   •   09:44

CFR Cluj a fost eliminată din cupele europene. Echipa lui Miriuţă a pierdut şi returul cu Dinamo Minsk, scor 0-2, după ce pierduse cu 1-0 în Belarus.

Clujenii nu au reuşit să întoarcă rezultatul din tur, deşi Negruţ a avut o şansă excelentă de a egala situaţia la general, dar portarul advers a avut  un reflex incredibil, pe linia porţii.

Lucrurile s-au complicat pentru ardeleni, care au rămas în zece oameni încă din prima repriză, după ce Rada a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault dur.

Oaspeţii au profitat de avantajul numeric în partea secundă, Stasevic deschizând scorul dintr-o lovitură liberă, în minutul 71.

Dinamo Minsk şi-a dublat avantajul cu nouă minute înainte de final, atunci când fostul jucător al Astrei, Udoji, a transformat un penalty.

La finalul partidei, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a acuzat arbitrajul, considerând că acesta a influenţat rezultatul.

„La pierderea acestei partide a contribuit din păcate şi brigada de arbitri. Au fost multe greşeli care chiar m-au mirat. În prima fază am fost foarte supărat pe Rada, dar după aceea, discutând cu specialişti, sunt mai puţin supărat. La cartonaşul roşu arbitrul iar s-a pripit puţin. A fost penalti la Tade, iar la ei nu cred că a fost penalty”, a spus oficialul celor de la CFR.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close