Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj rezistă o repriză în inferioritate şi urcă pe primul loc în Liga I

CFR Cluj rezistă o repriză în inferioritate şi urcă pe primul loc în Liga I

CFR Cluj rezistă o repriză în inferioritate şi urcă pe primul loc în Liga I
Sursa foto: Foto: GSP.ro
03 Mar 2012   •   11:25

Trupa lui Jorge Costa a câştigat la limită prima partidă din 2012, 1-0 cu FCM Târgu Mureş. CFR Cluj a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după ce Gabriel Mureşan a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe în minutul 47, dar a obţinut un rezultat care i-a permis să depăşească Dinamo în clasamentul Ligii I cu două puncte. Bucureştenii vor întâlni sâmbătă, pe Naţional Arena, pe Gaz Metan Mediaş.

Kapetanos a marcat singurul gol al meciului, cu o execuţie din cădere în minutul 25, în urma unui corner executat de Bastos la care oaspeţii au protestat vehement. În primă fază, "centralul" Cătălin Popa, aflat la 3 metri distanţă de duelul dintre Kapetanos şi Astafei, a indicat aut de poartă pentru oaspeţi, dar şi-a schimbat decizia la semnalizarea tuşierului Iulian Radu, aflat la mare distanţă de fază. Asistentul a avut câştig de cauză la o fază pe care nici reluările TV n-o pot lămuri, dar mureşenii au continuat să protesteze şi după ce Kapetanos a marcat.

"Era foarte important să câştigăm această partidă, chiar dacă am jucat în inferioritate. Dacă vom face 7 victorii cu 1-0, eu voi fi mulţumit", a declarat preşedintele CFR, Iuliu Mureşan.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I FCM Targu Mures
Parteneri
Patrizia şi Bianca au fost găsite de autorităţi, în Italia
x close