Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europa League. Petrolul a remizat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, scor 1-1

Europa League. Petrolul a remizat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, scor 1-1

Europa League. Petrolul a remizat pe teren propriu cu Viktoria Plzen, scor 1-1
de M.T.    |    31 Iul 2014   •   23:17

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu împotriva cehilor de la Viktoria Plzen, în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League.

Golul marcat de Adrian Mutu cu un sfert de oră înainte de final a dat prahovenilor iluzia unui succes important, dar oaspeţii au egalat prin Daniel Kolar în minutele de prelungire, devenind astfel favoriţi la calificare.

Partida retur va avea loc în Cehia, peste o săptămână, echipa antrenată de Răzvan Lucescu fiind obligată să câştige sau să obţină o remiză cu cel puţin două goluri marcate pentru a merge în playoff-ul competiţiei.

Petrolul şi Viktoria Plzen şi-au împărţit perioadele de dominare, iar ocaziile au fost numeroase la ambele porţi. Albin, Nepomuceno şi Tamuz au irosit cele mai bune şanse ale "găzarilor" în prima repriză, în timp ce cehii au fost periculoşi prin Bakos, Pilar, Vanek şi, mai ales, veteranul Horvath.

Echilibrul s-a menţinut şi după pauză, atunci când au venit şi goluri. În minutul 75, Mutu, intrat pe teren în debutul părţii a doua, a înscris cu un şut superb cu piciorul stâng din afara careului şi i-a adus în avantaj pe prahoveni.

Oaspeţii au reacţionat aproape imediat, iar Pilar şi Bekos au ratat două bune ocazii, înainte ca un alt jucător intrat în joc pe parcurs, Kolar, să egaleze cu o lovitură de cap din mijlocul careului, după centrarea excelentului Horvath. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close