Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat că FCSB va întâlni Lazio

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat că FCSB va întâlni Lazio

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat că FCSB va întâlni Lazio
11 Dec 2017   •   15:40

Gigi Becali este de părere că FCSB are șanse mici în 16-imile de finală ale Europa League, dar consideră că importantă este prezența echipei acolo.

"Probabil am fi fost mai norocoşi. Eu merg pe mâna lui Dumnezeu. N-am cum eu să ştiu ce e mai bine, Dumnezeu a hotărât! Primul meci îl jucăm acasă şi asta e foarte bine. De ce? Avem CFR, Europa League, Dinamo. Al doilea semn a fost că am câştigat cu Botoşaniul. Mai important e campionatul. Sunt semne bune, pentru că jucăm primul meci acasă cu Lazio. Dumnezeu alege şi ştie ce e mai bine. O să vedem dacă ne va da biruinţă, asta e viaţa mea, aşa îmi trăiesc viaţa.

Şansele sunt mai mici, dar Milan şi Arsenal sunt mai mari decât Dumnezeu? Mai important e campionatul. De ce? Pentru că am un proiect de viitor. Champions League nu înseamnă numai bani pentru mine, pentru că pot încasa şi din Europa League. E vorba şi despre jucătorii tineri, ei trebuie văzuţi în Liga Campionilor. Iei 30 de milioane de euro pe un jucător care e în Champions League şi 10 milioane dacă joacă în Europa League. Lumea a luat-o razna", a spus Gigi Becali, într-o conferință de presă.

×
Subiecte în articol: FCSB Gigi Becali
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close