Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gino Iorgulescu, reales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Gino Iorgulescu, reales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

Gino Iorgulescu, reales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Oct 2017   •   12:27

Fostul fotbalist Gino Iorgulescu a fost reales, luni, în cadrul Adunării Generale a LPF, în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal cu 13 voturi faţă de unul, primit de contracandidatul său, preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi. 

În vârstă de 61 de ani, Iorgulescu se va afla la conducerea LPF până în anul 2022, având în vedere că statutul Ligii a fost modificat astfel încât mandatul preşedintelui s-a mărit la cinci ani. În acelaşi timp, acesta va fi ultimul mandat al lui Iorgulescu, deoarece o persoană nu va putea avea mai mult de două mandate. 

La şedinţa Adunării Generale de luni au avut drept de vot reprezentanţii celor 14 cluburi din Liga I. Au fost alegerile cu cel mai mic număr de votanţi din istoria Ligii Profesioniste de Fotbal, deoarece o dată cu scăderea numărului de echipe din Liga I la 14 s-a micşorat automat şi numărul cluburilor din cadrul LPF. 

Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close