Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş a demisionat de la Steaua! Echipa va fi condusă de Caramarin şi Edi Iordănescu

Lăcătuş a demisionat de la Steaua! Echipa va fi condusă de Caramarin şi Edi Iordănescu

Lăcătuş a demisionat de la Steaua! Echipa va fi condusă de Caramarin şi Edi Iordănescu
07 Mar 2011   •   12:05

Eşecul de pe teren propriu cu FC Braşov, scor 0-3, i-a fost fatal tehnicianului roş-albaştrilor. Marius Lăcătuş a decis să demisioneze din funcţia de antrenor al Stelei. Informaţia a fost confirmată şi de patronul Gigi Becali.

Am fost şi eu acolo. A venit în faţa echipei şi a anunţat că îşi dă demisia. Discuţiile au decurs simplu. El a stat în faţa jucătorilor şi le-a spus că a decis să renunţe. Antrenamentele le vor susţine Caramarin şi Edi Iordănescu. Trebuie să promoveze jucătorii tineri pînă la final. Nu vom căuta un antrenor experimentat acum, ci pe cineva care să conducă echipa pentru trei luni”, a spus Becali conform Gazetei Sporturilor.

La finalul partidei cu FC Braşov, Lăcătuş a luat asupra sa responsabilitatea rezultatului, dar a lăsat de înţeles că nu se gândeşte să plece din Ghencea: „Responsabilitatea este în totalitate a mea, vina o port eu pentru că nu am reuşit să îmi fac jucătorii să evolueze aşa cum ar fi trebuit şi rezultatul nu putea fi altul. Nu mă gânesc însă la demisie”. De cealaltă parte, Gigi Becali i-a răspuns ironic tehnicianului: „Nu-şi dă demisia? Să se mai gîndească”.

Marius Lăcătuş se află la finalul celui de-al treilea mandat petrecut pe banca Stelei. Singura sa performanţă notabilă rămâne calificarea în grupele Ligii Campionilor în 2009, după o dublă cu Galatasaray.

 


×
Subiecte în articol: Marius Lacatus demisie steaua Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close