Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LIGA I. Victorii pentru Steaua şi Dinamo

LIGA I. Victorii pentru Steaua şi Dinamo

LIGA I. Victorii pentru Steaua şi Dinamo
de M.T.    |    31 Aug 2014   •   10:55

După două înfrângeri consecutive, cu Ceahlăul în campionat şi cu Ludogorets în Liga Campionilor, Steaua a regăsit drumul spre victorie, impunându-se cu 1-0 în meciul din deplasare cu Viitorul, în etapa a 6-a din Liga I.

Roş-albaştrii au câştigat însă cu emoţii, în ciuda faptului că Viitorul a încheiat meciul cu doi jucători eliminaţi.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gabi Iancu în minutul 52, fostul jucător al Viitorului transformând un penalty obţinut tot de el.

La faza în urma căreia s-a dictat lovitură de pedepasă, arbitrul Radu Petrescu l-a eliminat pe Ţîru.

Pe final, Viitorul a rămas cu doi jucători mai puţin, după ce şi portarul Buzbuchi a primit cartonaşul roşu. Pentru că echipa gazdă efectuase toate schimbările, în poartă a intrat Daminuţă.

Cu toate acestea, Viitorul a fost aproape să dea lovitura în minutul 90, când şutul lui Benzar a şters bara transversală.

„Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că am avut oportunităţi de a câştiga mai clar. A fost o victorie de moral, după încărcătura psihică care a fost la Sofia este normal ca jucătorii să nu aibă aceeaşi concentrare”, a declarat antrenorul campioanei, Costel Gâlcă, la finalul meciului.

Şi Dinamo a pus capăt unei serii negative, ultimul succes al alb-roşilor fiind obţinut în etapa a doua.

După trei remize consecutive, echipa antrenată de Flavius Stoican a reuşit să câştige cu 2-1 pe teren propriu în faţa celor de la FC Braşov.

Dinamo a deschis scorul în minutul 34, când Cordoş a marcat primul său gol în tricoul alb-roşu, după un corner executat de Rotariu.

„Cred că era cazul să câştigăm şi noi un meci. E cea mai fericită zi din viaţa mea de când m-am apucat să joc fotbal. Sunt mândru că am putut să îmi ajut echipa”, a spus Cordoş după meci.

Tot Rotariu a oferit pasa decisivă şi la a al doilea gol al "câinilor", reuşit de Cosmin Matei în minutul 63.

Gazdele au tremurat însă pe final, după ce Aganovic a redus din diferenţă în minutul 85, dar braşovenii nu au mai avut forţa să forţeze, iar Dinamo rămâne neînvinsă în actala ediţie a Ligii I.

×
Subiecte în articol: Liga I steaua Dinamo viitorul FC Brasov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close