Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Badea, reporter sportiv, în direct de la Arena Naţională. "Atmosfera este absolut superbă"

Mircea Badea, reporter sportiv, în direct de la Arena Naţională. "Atmosfera este absolut superbă"

Mircea Badea, reporter sportiv, în direct de la Arena Naţională. "Atmosfera este absolut superbă"
de M.C.    |    19 Noi 2013   •   20:48

România - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, se vede la Antena 1 şi Antena 3. 


Cel mai important meci al naţionalei din ultimii ani aduce şi o premieră. Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", se află într-o ipostază inedită, cea de reporter sportiv. Mircea Badea transmite în direct de pe Arena Naţională impresii "la cald" şi detalii despre organizarea partidei. 

"Aş vrea să transmit bătaia de joc pe care trebuie să o îndure cetăţeanul cumpărător de bilet. Am venit pe jos de la staţia de metrou Dristor, până pe strada Maior Coravu, întrucât totul este blocat. Ştefan cel Mare este complet blocat, nu se circulă. Am venit din Sălăjan cu un taxi până la Dristor. O staţie şi jumătate de metrou am venit pe jos, fără trotuare, prin nişte noroaie, gropi, că se lucrează, se dinamitează, înţeleg că e un război, ne bombardează cineva, este o mizerie totală. Suporterul trebuie să îndure o bătaie de joc crâncenă din punctul de vedere al organizării. Sunt mii de poliţişti şi de jandarmi perfect inepţi şi inutili. Mă simt umilit şi scuipat în faţă, în calitatea mea de cetăţean care vine la meci" a spus Mircea Badea. 


Pe parcursul zilei, mai multe vedete au fost invitate la microfonul Antenei 3 şi au discutat despre şansele tricolorilor de a reveni la turneul final după o pauză de 16 ani.

×
Subiecte în articol: România Grecia echipa nationala
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close