Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Oficial: TAS a decis să respingă apelurile înaintate de Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor

Oficial: TAS a decis să respingă apelurile înaintate de Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor

Oficial: TAS a decis să respingă apelurile înaintate de Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iul 2011   •   14:34

De acum este oficial. Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor vor evolua în viitorul sezon în liga a doua. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să respingă apelurile înainte de cele trei echipe, care solicitau primirea licenţei pentru stagiunea 2011-2012.

Recursurile înainte de cele trei cluburi au fost respinse, iar deciziile contestate care au fost luate de autorităţile competente din România şi de către UEFA au fost confirmate în totalitate. Tribunalul de Arbitraj Sportiv va prezenta motivele pentru care a luat această decizie în câteva săptămâni”, se arată în comunicatul oficial al TAS.

Practic, comunicatul TAS confirmă decizia luată de Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, care a decis retrogradarea lui Poli Timişoara şi a Gloriei Bistriţa, în timp ce FC Bihor nu a primit drept de promovare în Liga I.

Este foarte trist. Nici nu ştiu ce să spun mai mult în aceste momente. Am sperat până în ultima clipă că vom juca în prima ligă. Ramâne de văzut ce se va întâmpla de acum înainte. Trebuie să mă întâlnesc cu domnul Iancu în zilele următoare să vedem ce avem de făcut de acum înainte”, a declarat Dusan Uhrin, antrenorul bănăţenilor, conform Gazetei Sporturilor.

Am sperat până în ultima clipă, din păcate nu am reuşit să schimbăm o decizie nedreaptă. Mergem mai departe şi ne vom pregăti pentru liga a doua. O vom lua de la capăt”, a spus şi Şerban Morcan, presedintele lui FC Bihor.

×
Subiecte în articol: tas Poli Timisoara Gloria Bistrita licenta
Parteneri
Ce se întâmplă cu amenzile de circulație, de la 1 iulie
x close