Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Pandurii au pierdut în Italia, la scor de neprezentare, iar şansele la primăvara europeană sunt minime

Pandurii au pierdut în Italia, la scor de neprezentare, iar şansele la primăvara europeană sunt minime

Pandurii au pierdut în Italia, la scor de neprezentare, iar şansele la primăvara europeană sunt minime
de M.C.    |    25 Oct 2013   •   00:00
Fiorentina a învins joi seară pe Pandurii Târgu Jiu, scor 3 - 0 (2 - 0), diferenţa de valoare fiind una evidentă, chiar dacă antrenorul Vicenzo Montella a trimis pe teren o echipă mult schimbată faţă de cea care învingea Juventus, la sfârşitul săptămânii trecute.
 
Primele acţiuni importante ale partidei le-au aparţinut gorjenilor, care au lovit bara, în minutul 3, după un şut al lui Eric, iar apoi şutul lui Unguruşan a fost respins cu dificultate de Neto.
 
În minutul 26 a ieşit la rampă Joaquin, spaniolul distrându-se cu defensiva Pandurilor, înainte de a marca în poarta goală. 
 
Scenariul de la primul gol s-a reptat şi în minutul 34, defensiva gorjenilor fiind depăşită uşor, iar Matos a înscris cu un şut pe sub Stanca. 
 
Cristi Pustai a mutat la pauză, scoţându-i pe Alex şi pe Ciucur, iar în locul lor au intrat Nicoară şi Buleică. 

Fiorentina a redus turaţia şi le-a permis românilor să se apropie din nou de poarta lui Neto, însă Buleică a ratat ţinta dintr-o poziţie favorabilă. 

Cuadrado a avut nevoie de doar 10 minute de la intrarea pe teren, pentru a marca golul trei al italienilor, la o fază la care Stanca a avut o parte importantă din vină.

Yakovenko a avut şansa să facă 4 - 0, însă lovitura sa de cap, ultima mare ocazie a partidei, a lovit bara porţii lui Stanca.

În celălalt meci al grupei E, Pacos Ferreira a pierdut în faţa lui Dnepr, scor 0 - 2.

Pandurii rămân cu un singur punct după trei jocuri, în timp ce Fiorentina şi Dnepr acumulează nouă, respectiv şase puncte. 

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close