Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu a demisionat de la echipa naţională. Copos: „A semnat pe patru ani cu Rapid”

Răzvan Lucescu a demisionat de la echipa naţională. Copos: „A semnat pe patru ani cu Rapid”

Răzvan Lucescu a demisionat de la echipa naţională. Copos: „A semnat pe patru ani cu Rapid”
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Iun 2011   •   12:01

Răzvan Lucescu a demisionat de la conducerea echipei naţionale a României şi nu va merge cu tricolorii în turneul sud-american. Cel mai probabil, cel care se va afla pe bancă va fi Emil Săndoi, selecţionerul reprezentativei Under-21.

Conform Gazetei Sporturilor, Răzvan Lucescu s-a înţeles cu Rapid pentru a reveni pe banca tehnică a echipei din Giuleşti. Contactat telefonci de Radio GSP, preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia. „Răzvan este prima noastră opţiune. Nu îl aşteptăm cu braţele deschise, îl aşteptăm cu sufletul deschis”, a declarat oficialul giuleştenilor.

Octavian Goga, vicepreşedinte al FRF, a confirmat faptul că Răzvan Lucescu a decis să renunţe la echipa naţională şi că nu va face deplasarea în turneul sud-american. Alături de tehnician, nici preparatorul fizic Diego Longo nu va urca în avionul de Brazilia.

George Copos a anunţat într-o declaraţie pentru Mediafax că Răzvan Lucescu este noul antrenor al Rapidului, cele două părţi semnând o înţelegere valabilă pe patru ani. „Răzvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am înţeles cu el şi am semnat un contract pe patru ani”, a spus Copos.

La finalul meciului câştigat cu Bosnia, Răzvan Lucescu a refuzat să comenteze despre o eventuală plecare a sa de la echipa naţională, dar a arătat cu degetul spre contestatarii săi: „Au fost oameni care au făcut o presiune infernală la fiecare meci, jucători care au auzit într-una că sunt slabi şi n-au nicio şansă de calificare. Normal că n-a fost unitate”.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close