Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Remize şi goluri multe în primele două meciuri ale etapei a IX-a din Liga I

Remize şi goluri multe în primele două meciuri ale etapei a IX-a din Liga I

Remize şi goluri multe în primele două meciuri ale etapei a IX-a din Liga I
30 Sep 2011   •   23:52

Astra Ploieşti a remizat, scor 2-2, cu Sportul Studenţesc, în prima partidă a etapei a IX-a a Ligii I. Sportul a deschis scorul în minutul 3, când Curelea a reluat cu capul centrarea lui Beţa. Astra e egalat trei minute mai târziu, când Strătilă a fost faultat în careu şi N'Doye a transformat cu siguranţă penalty-ul obţinut.

În minutul 40, Sportul a preluat iar conducerea, prin golul lui Ghinga, însă şi de această dată avantajul a fost anulat. În minutul 64, Cosmin Matei şi-a aniversat ziua în care a împlinit 20 de ani cu un şut imparabil la vinclu de la 22 de metri.

Tot cu o remiză s-a încheiat şi partida dintre FCM Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, scor 3-3. Iencsi a deschis scorul pentru gazde înainte de pauză, dar Vranjes a egalat după o oră de joc şi Cardoso a dus Pandurii în avantaj cu un şut de la 25 de metri, în minutul 64.

Cavalli a egalat în minutul 81, dar Voiculeţ părea să le aducă oaspeţilor victoria în minutul 89, când a înscris în urma unui contraatac. Subotici nu a fost însă de acord şi a restabilit egalitatea în ultimul minut al prelungirilor, deşi echipa sa se afla în inferioritate numerică.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close