Antena 3 CNN Sport JO2016 Cel mai frumos selfie de la Olimpiadă! Imaginea cu cele două gimnaste a devenit virală pe Internet

Cel mai frumos selfie de la Olimpiadă! Imaginea cu cele două gimnaste a devenit virală pe Internet

Cel mai frumos selfie de la Olimpiadă! Imaginea cu cele două gimnaste a devenit virală pe Internet
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Aug 2016   •   16:24

O gimnastă din Coreea de Nord şi una din Coreea de Sud şi-au făcut un selfie în timpul Jocurilor de la Rio de Janeiro, aceasta fiind una din cele mai frumoase imagini venite din Brazilia în timpul acestei Olimpiade, relatează cotidianul belgian Le Soir, potrivit Agerpres.

Jocurile Olimpice sunt în primul rând o mare competiţie unde cei mai buni sportivi de la toate disciplinele speră să obţină medalia de aur. În acelaşi timp, Jocurile sunt şi scena unor mici momente care, în ce priveşte geopolitica internaţională, merg împotriva curentului.

Se ştie, relaţiile dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord sunt foarte complicate de zeci de ani. Atunci când două gimnaste din aceste ţări arată că se pot înţelege foarte bine, ele dau un exemplu de urmat.

În timpul calificărilor, nord-coreeanca Hong Un-jong şi sud-coreeanca Lee Eun-ju au discutat mult şi s-au amuzat îndelung înainte de a posta un selfie, semn al prieteniei lor care tocmai s-a înfiripat. Imaginile au devenit virale.

Totuşi, ziarul britanic The Daily Star scrie că Hong Un-jong ar putea fi pedepsită pentru acest selfie atunci când se va întoarce în Coreea de Nord.

×
Subiecte în articol: Olimpiada Coreea de Nord coreea de sud
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close