Antena 3 CNN Sport Off Sport Fotbalişti celebri - aşa cum nu i-ai vazut niciodată. Nimeni nu se gândea să fie în stare de aşa ceva

Fotbalişti celebri - aşa cum nu i-ai vazut niciodată. Nimeni nu se gândea să fie în stare de aşa ceva

Fotbalişti celebri - aşa cum nu i-ai vazut niciodată. Nimeni nu se gândea să fie în stare de aşa ceva
Sursa foto: Foto: Youtube
25 Dec 2012   •   15:49

Sărbătorile de Crăciun scot în evidenţă chiar şi cele mai hazlii urări venite din partea unor oameni cunoscuţi din lumea fotbalului internaţional, scrie mirror.co.uk.

Anul acesta jucătorii şi staff-ul tehnic din cadrul formaţiei italiene AC Milan au înregistrat un videoclip în care le urează ”Crăciun Fericit!” tuturor fanilor fotbalului.

Încercând să fie hazlii şi totodată binevoitori cu sărbătoarea Crăciunului jucătorii de la AC Milan s-au aliniat într-un filmuleţ postat pe Youtube pentru a cânta celebra melodie a formaţiei Wham! - ”Last Christmas”.

Printre vedetele din filmuleţul celor de la AC Milan se numără Kevin Boateng, care a refuzat să cânte vreun vers din melodia formaţiei britanice. Deşi s-au rugat de el să încerce măcar două cuvinte din cântec Boateng nu s-a lăsat înduplecat.


Un alt fotbalist foarte cunoscut care a fost desemnat de clubul său pentru a transmite urări de bine fanilor cu ocazia Crăciunului este Sergio Ramos de la Real Madrid. Fotbalistul spaniol s-a rezumat în a face urări simple cu ocazia acestei sărbători pe fundalul unei atmosfere călduroase de Crăciun. 


Nici Manchester City nu s-a lăsat mai prejos la capitolul urărilor şi a pregătit pentru fani un videoclip în care fundaşul sârb Aleksander Kolarov cântă celebrul ”Jingle Bells”. Conform sursei citate, fotbalistul ar fi fost de fapt păcălit de staff-ul formaţiei engleze pentru a fi protagonistul videoclipului de Crăciun.


În spiritul sărbătorilor de Crăciun a intrat şi un fan al fotbalistului francez Karim Benzema. Acesta a fost ceva mai glumeţ din fire, punând cap la cap un scurt filmuleţ în care numele lui Benzema este adaptat la cântecul ”Feliz Navidad”.


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close