Antena 3 CNN Sport Off Sport Gimnasta Vanessa Ferrari, victima unei escrocherii. Poliția a intrat pe fir

Gimnasta Vanessa Ferrari, victima unei escrocherii. Poliția a intrat pe fir

Gimnasta Vanessa Ferrari, victima unei escrocherii. Poliția a intrat pe fir
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Dec 2015   •   21:36

Gimnasta Vanessa Ferrari a fost victima unor infractori, care au cumpărat cu bani falşi un laptop vândut de sportivă pe un site de anunţuri, campioana mondială la individual compus recuperându-şi computerul după o acţiune a poliţiei din Brescia, informează gazzetta.it.

Ferrari a postat un anunţ pe un site de specialitate pentru a-şi vinde un laptop şi în scurt timp un cumpărător şi-a arătat interesul. Părţile au convenit să se întâlnească, duminică, în zona gării din Brescia pentru a efectua tranzacţia. Vanessa a fost însoţită de prietenul ei şi cei doi s-au întâlnit cu un cuplu, care a plătit 700 de euro în bancnote de 50 de euro în schimbul computerului. Însă când a ajuns acasă, sportiva italiană a constatat că banii erau falşi.

La scurt timp, infractorii au contactat-o din greşeală din nou pe gimnastă, crezând că este o altă persoană pe care urmau să o înşele. Au stabilit ca loc de întâlnire aceeaşi zonă, dar în locul sportivei au mers poliţiştii, care i-au arestat pe escroci şi, ulterior, pe un complice al lor, cel care telefona victimelor.

La percheziţie, poliţiştii au găsit în maşina răufăcătorilor 11 bancnote false de 50 de euro, iar la locuinţa compliceului, care era în arest la domiciliu pentru implicare în trafic de droguri, 1.250 de euro în bacnote false de 50 de euro şi laptopul, pe care l-au returnat sportivei.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close