Antena 3 CNN Sport Off Sport INEDIT: Vezi cine va deschide Jocurile Olimpice de la Londra, la porunca reginei Elisabeta a II-a

INEDIT: Vezi cine va deschide Jocurile Olimpice de la Londra, la porunca reginei Elisabeta a II-a

INEDIT: Vezi cine va deschide Jocurile Olimpice de la Londra, la porunca reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: foto: commons.wikimedia.org
02 Apr 2012   •   17:40

Celebrul agent James Bond, interpretat de Daniel Craig, va deschide Jocurile Olimpice de la Londra din "porunca" reginei Elizabeth a II-a, într-un scurtmetraj turnat de Danny Boyle, care va fi proiectat în timpul ceremoniei de deschidere a evenimentului de pe 27 iulie.

Directorul artistic al ceremoniei de deschidere a Jocurile Olimpice de la Londra, regizorul Danny Boyle, a realizat un scurt metraj intitulat "The Arrival", în care agentul 007, interpretat de Daniel Craig, este chemat la Palatul Buckingham de regina Marii Britanii care îi încredinţează o misiune specială: să deschidă ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice, relatează The Guardian.

Astfel, James Bond părăseşte palatul la bordul unui elicopter cu care ajunge deasupra stadionului olimpic din Stradford, şi se paraşutează în arenă.

Potrivit presei britanice, Danny Boyle şi Daniel Craig au avut acces la Buckigham Palace, inclusiv în camerele private ale reginei - o permisiune fără precedent acordată de suverana britanică , săptămâna trecută.

Scurtmetrajul va fi proiectat la ceremonia de deschidere a jocurilor pe 27 iulie şi va fi difuzat de BBC care asigură transmisiunea live a evenimentului.

Desfăşurarea Jocurilor Olimpice la Londra (27 iulie - 12 august) coincide cu sărbătorirea jubileului de diamant al reginei Elizabeth a II-a şi cu împlinirea a 50 de ani de la lansarea primului film din seria "Jambes Bond".

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close