Antena 3 CNN Sport Off Sport Lovitură dură pentru galeria dinamovistă! Liderul a fost arestat pentru consum şi trafic de droguri

Lovitură dură pentru galeria dinamovistă! Liderul a fost arestat pentru consum şi trafic de droguri

Lovitură dură pentru galeria dinamovistă! Liderul a fost arestat pentru consum şi trafic de droguri
26 Iun 2014   •   20:24

Mihnea Valentin Ionescu, zis "Profesorul", unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, a fost reținut joi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, el fiind acuzat de trafic de droguri și deținere de droguri pentru consum propriu, conform AGERPRES.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, Mihnea Ionescu a vândut unei persoane, în data de 25 iunie 2014, cantitatea de 39,78 de grame de canabis și a deținut, pentru consum propriu și vânzare, 38,98 grame de canabis, precum și o hârtie ce conținea 4,33 grame de canabis.

Totodată, el a fost depistat pe 17 aprilie cu 0,95 grame de canabis.

În același dosar, procurorii l-au reținut pe Alecsandru Aurelian Trandafir, acesta fiind acuzat că i-a vândut lui Mihnea Ionescu 79,84 grame de canabis.

Prețul pentru un gram de canabis, pe piața de profil din București, variază între 30 și 40 de lei.

Cei doi vor fi duși la Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a fost desfășurată de procurorii DIICOT, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, având suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

În cauză, au fost delegați pentru efectuarea unor acte de urmărire penală și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close