Antena 3 CNN Sport Off Sport Fostele vedete ale Braziliei au jucat un meci demonstrativ în Cecenia

Fostele vedete ale Braziliei au jucat un meci demonstrativ în Cecenia

Fostele vedete ale Braziliei au jucat un meci demonstrativ în Cecenia
09 Mar 2011   •   11:28

O echipă formată din mai multe foste vedete ale naţionalei Braziliei au disputat un meci demonstrativ în Cecenia, împotriva unei formaţii conduse din teren de controversatul lider local Ramzan Kadyrov. Acesta a reuşit să înscrie de două ori, insuficient însă pentru a evita înfrângerea, scor 4-6.

Din echipa fostelor staruri sud-americane au făcut parte Romario, Dunga, bebeto şi Cafu, în timp ce formaţia „gazdă” a inclus mai mulţi jucători ai lui Terek Groznâi, foşti internaţionali sovietici şi ruşi, dar şi Lothar Matthaus, actualul selecţioner al Bulgariei.

„Toată lumea scrie doar despre crime şi explozii care au loc în Cecenia. În special în Europa, se spune că Rusia este rea şi Kadyrov este rău, că nu există o viaţă normală pentru oamenii de aici. Prin acest eveniment am vrut să arătăm că populaţia unei republici de un milion de locuitori apreciază sportul, educaţia şi cultura. Construim un viitor important”, a declarat Ramzan Kadyrov la finalul meciului.

Pentru noi a fost o mare bucurie să ne strângem împreună şi să oferim un spectacol de calitate pentru public”, a spus la sfârşit Dunga, fostul căpitan şi antrenor al naţionalei Braziliei.

×
Subiecte în articol: cecenia Brazilia
Parteneri
Atac la ambasada Israelului din Bucureşti
x close