Antena 3 CNN Sport Tenis Se retrage din tenis, la nici 30 de ani. ”M-am confruntat cu nenumărate probleme de sănătate şi accidentări” - VIDEO

Se retrage din tenis, la nici 30 de ani. ”M-am confruntat cu nenumărate probleme de sănătate şi accidentări” - VIDEO

Se retrage din tenis, la nici 30 de ani. ”M-am confruntat cu nenumărate probleme de sănătate şi accidentări” - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    23 Aug 2017   •   18:50

Melanie Oudin, surpriza plăcută a tenisului feminin, şi-a anunţat retragrea la doar 25 de ani. 

Melanie Oudin nu a jucat însă niciun meci pe 2017, nu mai are clasament WTA, iar la finalul săptămânii trecute a anunţat că se retrage din sportul alb, scrie prosport.ro.

"Am început tenisul la şapte ani şi am ştiut la nouă ani că îmi doresc să devin jucătoare profesionistă. Nu ştiam câtuşi de puţin de câtă muncă şi perseverenţă va fi nevoie, dar mi-am propus să dau tot ce am pentru a-mi atinge obiectivul. Visul meu a fost să joc tenis profesionist, alături de cei mai buni, la turnee precum US Open-ul. Am fost suficient de norocoasă pentru a-mi trăi visul în ultimii nouă ani, după ce am făcut pasul spre jocul profesionist în 2008. Din păcate, începând cu finalul lui 2012, m-am confruntat cu nenumărate probleme de sănătate şi accidentări. (...) Asta şi-a pus amprenta zdravăn asupra mentalului meu şi a corpului meu, în ultimii ani. Să lupţi împotriva celor mai buni din lume fără să fii la 100% şi fizic şi metal - este dificil. După ce am cântărit bine, am luat dificila decizie de a mă retrage din tenis", a anunţat Melanie Oudin, prin intermediul reţelelor de socializare.

×
Subiecte în articol: retragere
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close