Antena 3 CNN Life Știinţă Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare invenţie a SECOLULUI. Nemţii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare invenţie a SECOLULUI. Nemţii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare invenţie a SECOLULUI. Nemţii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea
de O.P.    |    27 Sep 2012   •   07:48

Una din cele mai drastice probleme cu care se confruntă omenirea în aceste momente este încălzirea globală, iar epuizarea resurselor naturale este un alt aspect care ridică multe îngrijorări din partea autorităţilor.

Nemţii au anunţat că au descoperit un nou tip de energie care nu se bazează nici pe consumul de petrol, nici pe consumul de energie. Dacă se dovedeşte a fi real, acest tip de energie va fi cel mai probabil descoperirea secolului XXI.

Cei de la Audi spun că au găsit variante sintetice pentru a stopa consumul de benzină sau motorină, şi mai mult, dioxidul de carbon eliberat în atmosferă ar putea fi chiar folosit pentru a crea această energie.

Pentru realizarea acestui nou produs, nemţii folosesc mai multe tuburi înalte de 100 de metri în care introduc apă şi bacteria Cyano. Prin expunerea acestei combinaţii la razele soarelui şi la un mediu cu dioxid de carbon rezultă e-etanol şi e-diesel, care sunt benzina sintetică şi motorina sintetică.

Noxele sunt de 0% în cazul unei maşini care circulă cu astfel de energie, iar peste doi ani nemţii vor să deschidă primele două fabrici din lume care să producă astfel de combustibili.





×
Subiecte în articol: noxe energie regenerabila
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close