Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Dacă fac 42 km rulabili, eu nu mă dau la spate, pentru că acolo sunt penele!" (VIDEO)

Mircea Badea: "Dacă fac 42 km rulabili, eu nu mă dau la spate, pentru că acolo sunt penele!" (VIDEO)

Mircea Badea: "Dacă fac 42 km rulabili, eu nu mă dau la spate, pentru că acolo sunt penele!" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
26 Mar 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea este hotărât să meargă până la capăt în provocarea lansată de primul ministru Boc, miercuri seară. Dacă autorităţile vor contrui 42 de kilometri rulabili, el va defila prin Piaţa Victoriei cu penele de cocoş lipite de fund.

?Am avut aroganţa, inconştienţa să afirm că voi defila cu nişte pene lipite de fund. Eu am zis de cocoş, el a zis de păun, e acelaşi lucru, fundul este al meu? spune Badea.

În toată această afacere, există o singură problemă, primul ministru nu a spus ce va face în cazul în care pierde pariul.

?Până la urmă, singurul care se sacrifică pentru binele public sunt eu, pentru că politicianul nu plăteşte nimic.
Eu nu mă dau în spate, pentru că acolo sunt penele! Observaţi că nu mai vorbim în aceste zile despre ţepe în piaţa Victoriei ci despre pene în piaţa Victoriei.? a spus Badea în emisiunea de joi seară.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Emil Boc
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close