Antena 3 CNN Actualitate Cultură Antena 3 şi Vodafone te cheamă la concurs!

Antena 3 şi Vodafone te cheamă la concurs!

Antena 3 şi Vodafone te cheamă la concurs!
18 Mar 2009   •   16:03

Varianta de mobil a site-ului Antena 3, m.antena3.ro, a fost creată pentru ca tu să fii la curent, oriunde te-ai afla, cu cele mai recente ştiri din toate domeniile, imediat ce evenimentele se produc. Activează-ţi Vodafone Internet pe mobil şi accesează m.antena3.ro ca să descoperi şi altceva decât vezi la televizor.

Şi pentru că telefonul mobil şi accesul la internet au devenit indispensabile, Antena 3 şi Vodafone ţi le oferă ca premii.

Accesează acum m.antena3.ro de pe telefonul mobil, răspunde la întrebarea ?Care este adresa de mobil a site-ului Antena 3?? şi poţi câştiga unul dintre cele 5 super telefoane Sony Ericsson Xperia sau unul dintre cele 200 de abonamente Vodafone Internet pe mobil, gratuite timp de 12 luni!

Ai timp până la 15 aprilie!



REGULAMENT OFICIAL

La acest concurs pot participa doar clienţii Vodafone care au serviciul Internet pe mobil activat şi care accesează adresa de internet m.antena3.ro de pe telefonul mobil.

Precizare:
Este necesar să înregistrăm numarul de telefon mobil al participanţilor. Aceste informaţii sunt confidenţiale şi vor fi folosite doar pentru buna desfăşurare a concursului.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
CONCURSUL este organizat de Vodafone Romania S.A., cu sediul în Piaţa Charles de Gaulle nr. 15, sector 1, Bucureşti, România, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/9852/1996 avînd Cod Unic de înregistrare 8971726, denumită în continuare "Organizator".
Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Concursului (denumit în continuare "Regulament Oficial"), potrivit celor menţionate mai jos:
Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi publicat începînd cu data de 16 martie 2009, la adresa de internet m.antena3.ro si in portalul mobilVodafone live! , fiind disponibil gratuit oricărui solicitant prin accesarea acestor pagini web sau in magazinele Vodafone.

SECŢIUNEA 2. ZONA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI
La acest concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Angajaţii Antena3.ro si Vodafone Romania, precum si rudele de gradul I ale acestora, nu au dreptul să participe la acest concurs.
Vor fi descalificati participantii din afara retelei Vodafone Romania.
Fiecare participant poate câştiga un singur premiu.


SECŢIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Perioada de desfasurare: 16 martie ? 15 aprilie 2009.
Afisarea castigatorilor: 27 aprilie 2009

SECŢIUNEA 4. CONTINUTUL CONCURSULUI
Clienţii Vodafone persoane fizice, posesori de Cartela Vodafone sau Abonament Vodafone, care au serviciul Internet pe mobil activat, acceseaza de pe telefon mobil site-ul m.antena3.ro si raspund corect la intrebarea: ?Care este adresa de mobil a site-ului Antena 3? vor fi înscrişi automat la tragerea la sorti.

Premiile se acordă în termen de 30 de zile de la data de încheiere a concursului. Câştigătorii vor fi afişati pe site-ul www.antena3.ro si in portalul mobil Vodafone live! în maxim 10 zile de la data încheierii concursului.

SECŢIUNEA 5. TRAGEREA LA SORŢI
Tragerea la sorţi pentru desemnarea caştigătorilor va fi efectuata in data de 27 aprilie 2009.
Vor fi desemnati 5 castigatori a cate un telefon mobil Sony Ericsson Xperia si un abonament Vodafone Internet pe mobil gratuit pentru 12 luni, precum si alti 195 de castigatori ai cate unui abonament gratuit pentru 12 luni.
Câştigătorii nu pot ridica contravaloarea în bani a premiilor câştigate.

Fiecare câştigător va fi notificat despre premiul câştigat în maxim 3 zile lucrătoare de la efectuarea extragerii.
Premiile oferite în cadrul promoţiei nu se pot transfera unei alte persoane, nu pot fi transformate în bani sau alte bunuri şi fiecare participant poate câştiga un singur premiu.

SECŢIUNEA 6. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIILOR
Câştigătorii vor fi publicaţi pe portalul mobil Vodafone live! si pe site-ul www.antena3.
În cazul în care clientul nu poate fi contactat in termen de maxim 3 zile de la extragerea castigatorilor şi nu se prezintă pentru ridicarea premiului în 10 zile calendaristice de la publicare, acesta va pierde dreptul de a beneficia de premiu iar acesta se va retrage.


SECŢIUNEA 7. ÎNCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 15 aprilie 2009 ora 12:00 şi poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forţă majoră - de natura a face imposibilă derularea acestuia.

SECŢIUNEA 8. PUBLICARE si DISPOZITIILE FINALE
Regulamentul Oficial al Concursului va fi publicat gratuit pe toata durata Concursului pe portalul mobil Vodafone live! si pe site-ul de internet antena3.ro. Prin participarea la acest Concurs, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial şi ale legislaţiei aplicabile din România. Numele şi prenumele câştigătorilor vor fi aduse la cunoştiinţa publicului, în scopuri publicitare, prin mass media în modalităţile pe care Organizatorul le va considera necesare, fără nici un fel de compensare.
La cererea expresă a participanţilor, Organizatorul le va asigura dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie. Pentru exercitarea acestor drepturi participanţii vor trimite o cerere la punctul de lucru al Organizatorului, întocmită în formă scrisă, datată şi semnată.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close