Antena 3 CNN Actualitate Cultură McDonald's Franţa lansează prima reclamă gay. Parodiile n-au întârziat să apară - VIDEO

McDonald's Franţa lansează prima reclamă gay. Parodiile n-au întârziat să apară - VIDEO

McDonald's Franţa lansează prima reclamă gay. Parodiile n-au întârziat să apară - VIDEO
07 Iun 2010   •   22:13

McDonald's Franţa bifează o premieră la capitolul publicitate. Sub sloganul ?Vino aşa cum eşti?, lanţul de fast-food-uri a lansat un spot publicitar în care personajul principal este homosexual.

Reclama începe cu un tânăr care stă într-un restaurant McDonald's, în timp ce tatăl său cumpără de mâncare. Băiatul primeşte un telefon de la un coleg de clasă cu care pare să fie în relaţii foarte apropiate. Venirea tatălui opreşte însă conversaţia. Când părintele începe să îi povestească despre tinereţile sale în care avea succes la fete, tânărul pare să fie destul de încurcat, semn că nu i-a dezvăluit tatălui orientarea sexuală.

Despre campanie, reprezentanţii companiei au declarat că arată că McDonald's recunoaşte diversitatea consumatorilor pe care îi are în Franţa.



Reclama a generat reacţii din cele mai variate, atât în rândul susţinătorilor comunităţii gay cât şi a celor care sunt împotriva acesteia. Pe internet au apărut chiar şi parodii. Fie că se folosesc de imaginile originale şi traducerea diferă, fie că este vorba despre cu totul alt filmuleţ, parodiile după prima reclamă pro-gay sunt vizualizate de mii de utilizatori ai site-ului YouTube.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: reclama parodie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close