Antena 3 CNN Externe Transsexual la 16 ani: Chirurgii spanioli au efectuat prima operaţie de schimbare de sex a unui minor (VIDEO)

Transsexual la 16 ani: Chirurgii spanioli au efectuat prima operaţie de schimbare de sex a unui minor (VIDEO)

Transsexual la 16 ani: Chirurgii spanioli au efectuat prima operaţie de schimbare de sex a unui minor (VIDEO)
13 Ian 2010   •   23:44

Spaniolii şochează o lume întreagă! Chirurgii din Barcelona se laudă cu prima operaţie de schimbare de sex făcută unui minor. Se laudă, pentru că nu a fost vorba despre o intervenţie clandestină, care ar fi trimis orice doctor la închisoare. Operaţia a fost făcută cu acordul unui judecător. Acesta a hotărât că tânărul de 16 ani este destul de... matur să-şi hotărască destinul. Ceea ce a şi făcut, pentru că acum nu mai este băiat, ci fată.

Minorul... sau minora de 16 ani s-a născut băiat, dar de un an şi jumătate urmează un tratament hormonal pentru a deveni fată. Cu alte cuvinte, îşi convinsese deja părinţii că el nu este ce pare a fi. Îi mai lipsea numai aprobarea expresă a unui judecător. A primit-o la sfârşitul anului trecut şi, imediat după, a trecut la fapte.

Capriciu sau nu, pacienta nu mai poate da înapoi. A intrat în spital băiat şi a ieşit fată cu acte în regulă.

Operaţia a fost făcută la o clinică privată din Barcelona. Niciun spital de stat nu s-ar fi înhămat la aşa ceva. Un lucru este cert. Băiatul de 16 ani, care s-a transformat acum în fată, a lansat un nou trend. 15 alţi minori i-au urmat exemplul şi aşteaptă aprobarea instanţei. Şi mulţi se întreabă câţi alţii, din înclinaţie naturală sau din teribilism, vor încerca să fie la modă cu o astfel de operaţie.




Observator


×
Subiecte în articol: minor
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close