Antena 3 CNN Actualitate Femeia care a accidentat mortal o studentă pe Şoseaua Kiseleff nu va face nicio zi de închisoare (VIDEO)

Femeia care a accidentat mortal o studentă pe Şoseaua Kiseleff nu va face nicio zi de închisoare (VIDEO)

Femeia care a accidentat mortal o studentă pe Şoseaua Kiseleff nu va face nicio zi de închisoare (VIDEO)
Sursa foto: Kiseleff
01 Iul 2009   •   15:10

Anamaria Straus, femeia care a lovit mortal o tânără de 19 ani, pe o trecere de pietoni de pe Şoseaua Kiseleff, nu va face nicio zi de închisoare. Asta au decis, miercuri, judecătorii.

În schimb, femeia trebuie să plătească familiei victimei aproape 200.000 de euro daune morale. De asemenea, şi societatea la care era asigurată autoarea accidentului va plăti despăgubiri familiei în valoare de 210.000 de euro.

Anamaria Straus este obligată să mai respecte o serie de măsuri impuse de instanţă, printre care să comunice poliţiei dacă îşi schimbă domiciliul, dar şi să urmeze anual cursuri de pregătire teoretică, pentru cunoaşterea noţiunilor rutiere, de mecanică şi de prim-ajutor.

Decizia va fi atacată însă cu recurs de către ambele părţi. Sora victimei, Ludmila Duplei, este nemulţumită de faptul că Anamaria Straus nu va sta nicio zi după gratii, iar autoarea accidentului de cuantumul mare al despăgubirilor.



Observator





×
Subiecte în articol: studenta
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close