Antena 3 CNN Actualitate Au trăit ca Romeo şi Julieta, au murit la fel. Doi artişti de la Opera Braşov s-au aruncat de la etaj

Au trăit ca Romeo şi Julieta, au murit la fel. Doi artişti de la Opera Braşov s-au aruncat de la etaj

Au trăit ca Romeo şi Julieta, au murit la fel. Doi artişti de la Opera Braşov s-au aruncat de la etaj
13 Ian 2009   •   13:02

Harpa şi contrabasul au amuţit la Opera din Braşov. Marţi dimineaţă, doi instrumentisti de la Opera din Braşov, soţ şi soţie, şi-au pus capăt zilelor după ce s-au aruncat de la etajul al şaselea al blocului în care locuiau. Se pare că a fost vorba despre o sinucidere. Nimeni nu poate să înţeleagă ce s-a întâmplat între cei doi.
Au trăit şi au murit ca Romeo şi Julieta, asta e tot ce pot spune colegii de la Operă despre cei doi. Erau împreună de trei ani şi nu puteau trăi unul fără celălalt. S-au completat reciproc şi pe scenă şi în viaţă, aşa că şi în eternitate au păşit de mână. Erau fericiţi împreună aşa că nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat.
Singura explicaţie pe care o au colegii soţilor Caia este că s-au sinucis din prea multă dragoste. Miercuri, în concertul de la ora 17.00, de la Casa Mureşenilor, harpa şi contrabasul nu vor interpreta aşa cum au făcut-o săptămânal în ultimul an.
Soţii Caia s-au aruncat peste balcolul apartamentului în care locuiau marţi dimineaţă la 8.30. Carolina a încercat, se pare, să-l oprească pe Marius să se arunce, însă nu a reuşit. S-a aruncat imediat după el. Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.
Pentru artiştii de la Opera Braşov vestea a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu credea că cei doi soţi atât de îndrăgostiţi ar putea face aşa ceva.
Marius şi Carolina Caia s-au cunoscut la Chişinău unde au făcut facultatea. După terminarea studiilor s-au mutat la Braşov. Timp de trei ani au cântat împreună. Marius avea 31 de ani şi avea un copil dintr-o relaţie anterioară la Botoşani.
Carolina avea 28 de ani, iar pentru ea Marius a fost prima dragoste. Pentru cei doi instrumentişti de la Opera Braşov cortina a cazut în această dimineaţă pentru totdeauna.

Observator

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close