Antena 3 CNN Actualitate Bacău. Doi poliţişti filmaţi în timp ce furau dintr-un hipermarket (VIDEO)

Bacău. Doi poliţişti filmaţi în timp ce furau dintr-un hipermarket (VIDEO)

Bacău. Doi poliţişti filmaţi în timp ce furau dintr-un hipermarket (VIDEO)
Sursa foto: politisti
02 Apr 2009   •   19:35

Poliţişti, la furat. S-a întâmplat în Bacău unde doi agenţi au fost prinşi într-un hipermarket după ce au reuşit să iasă cu un cartuş de toner ascuns în geacă.

Totul s-a petrecut în faţa camerelor de supraveghere, care au filmat personajele din toate unghiurile. În prim plan apare adjunctul şefului de post din comuna Traian şi un poliţist comunitar din Secuieni. Amândoi în uniformă, încep filajul.
Ţinta, un cartuş de imprimantă, de 89 de lei, pe care cei doi vor să-l scoată din magazin, dar fără să plătească. Primul obstacol, sistemul de siguranţă, a fost eliminat rapid. Cu o cheie. Unul ţinea de şase, altul opera.

Urmează apoi derutarea adversarului. Adică a potenţialilor martori. Poliţiştii se plimbă prin raionul de papetărie şi consumabile. Iau o agendă... o pun la loc... Mai privesc odată cartuşul, îl bagă în geacă şi pleacă. Cu mâinile în buzunare, şi mers înţepat, trec de case. Sunt opriţi însă la ieşirea din magazin... Şi după câteva minute, preluaţi de colegii lor, poliţiştii din Bacău.



Observator

×
Subiecte în articol: hipermarket
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close