Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: 99% dintre români apreciază manelele romilor (VIDEO)

Băsescu: 99% dintre români apreciază manelele romilor (VIDEO)

Băsescu: 99% dintre români apreciază manelele romilor (VIDEO)
Sursa foto: basescu
23 Feb 2010   •   11:11

99% dintre români apreciază nunţile, soliştii şi manelele romilor, susţine preşedintele Traian Băsescu. Acesta a fost argumentul pentru a demonstra că romii nu sunt respinşi de societate. Soluţia pentru toate problemele cu care se confruntă, dar şi pe care le crează romii este, în opinia lui Traian Băsescu, şcoala. Discursul preşedintelui a fost întrerupt de un grup de tineri, care susţin că nu acceptă ca un preşedinte care a avut atitudini rasiste, să vorbească despre măsuri sociale pentru romi.

Romii nu sunt respinşi de societate susţine preşedintere Traian Băsescu. Mai mult decât atât, şeful statului a menţionat că mulţi dintre români apreciază obiceiurile, cântecele şi soliştii acestei etnii. L-a dat exemplu chiar pe manelistul Adi Minune.

Băsescu este de părere că dacă cetăţenii români de etnie romă nu sunt dispuşi să coopereze pentru a depăşi problemele sociale, statul nu le va mai acorda sprijin. Reuniunea a fost însă întreruptă de un grup de tineri romi care a protestat faţă de discursul preşedintelui.

De cele mai multe ori însă, familia preşedintelui a dovedit că are legături strânse cu romii. Fratele preşedinteleui s-a înrudit în urmă cu mai puţin de o lună cu Bercea Mondialu', după ce i-a botezat acestuia una dintre nepoate. Controversatul om de afaceri, pare a fi un apropiat obişnuit al familiei prezidenţiale. În 8 septembrie 2009 şi Traian Băsescu s-a întâlnit cu el, la festivalul romilor.



Antena 3

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close