Antena 3 CNN Actualitate Capitala, în haine de sărbătoare. Sorin Oprescu a aprins luminile de sărbători (VIDEO)

Capitala, în haine de sărbătoare. Sorin Oprescu a aprins luminile de sărbători (VIDEO)

Capitala, în haine de sărbătoare. Sorin Oprescu a aprins luminile de sărbători (VIDEO)
06 Dec 2008   •   20:53

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a aprins, sâmbătă seara, luminile în centrul Bucureştiului, inaugurând sărbătorile de iarnă. La evenimentul organizat în faţa Primăriei Capitalei au participat câteva mii de bucureşteni, care au avut parte de un adevărat show. Aproximativ o sută de studenţi, purtând făclii, s-au postat de o parte şi de alta a Bulevardului Elisabeta, după care Sorin Oprescu a apăsat butonul prin care s-au aprins luminile în centrul Capitalei.
În tot acest timp, copiii au primit dulciuri de la tinere îmbrăcate în crăciuniţe, iar deasupra Parcului Cişmigiu a fost lansat un impresionant foc de artificii.
?Sărbători fericite, bucureşteni! La mulţi ani, România!?, le-a urat Oprescu celor prezenţi, după care s-a amestecat în mulţime. În continuare, primarul general al Capitalei s-a îndreptat, pe jos, spre Piaţa Universităţii, flancat de studenţii cu torţe, iar de acolo spre Piaţa Unirii.
Festivitatea a durat aproximativ o oră, timp în care circulaţia autovehiculelor a fost oprită pe traseul Piaţa Kogălniceanu-Piaţa Universităţii-Piaţa Unirii. Potrivit organizatorilor, în acest an, pentru iluminarea Bucureştiului s-au folosit 520.000 de becuri tip led, 168.000 de globuri luminoase, iar un brad viu colorat, având o înălţime de 17 metri, a fost amplasat în Piaţa Universităţii.

Agerpres

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close