Antena 3 CNN Actualitate Carmen Bejan, suspecta crimei din Timişoara, şi-a pus pozele pe Hi5 (FOTO)

Carmen Bejan, suspecta crimei din Timişoara, şi-a pus pozele pe Hi5 (FOTO)

Carmen Bejan, suspecta crimei din Timişoara, şi-a pus pozele pe Hi5 (FOTO)
Sursa foto: Suspecta de crima din Timisoara si-a urcat pozele pe Hi5
03 Aug 2009   •   15:46

Studenta de la Universitatea de Medicină şi Farmacie ?Victor Babeş? )UMF) din Timişoara, suspectă că ar fi ucis şi tranşat un bătrân în camera de cămin împreună cu prietenul ei, şi-a făcut un cont pe un site de socializare, unde şi-a urcat câteva fotografii şi unde a postat date personale despre ea. Cel puţin asta lasă să se înţeleagă contul deschis pe Hi5 sub numele Carmen Bejan şi cu pozele acesteia publicate aici.

Carmen Bejan, 20 de ani, născută pe 25 aprilie la Ineu (oraş în judeţul Arad ? n.r.), caut prieteni, iar situaţia maritală o specific mai târziu: aşa arată pagina de Hi5, o cunoscută reţea de socializare, a studentei care tocmai a terminat anul întâi la UMF Timişoara. Contul de Hi5 este făcut probabil recent, deoarece numărul de vizualizări ale paginii tinerei studente este mic, numărul de prieteni este 0, iar comentariile pentru profilul şi pozele acesteia nu există nici ele.

Tânăra studentă şi-a postat la rubrica ?Despre mine? doar informaţii despre facultatea la care învaţă, respectiv ?Universitatea de Medicină şi Farmacie: 2008-2013?, nu şi punctele de interes ale ei sau alte aplicaţii specifice unei astfel de pagini de socializare, cum ar fi flirturi, jocuri sau altele.

Profilul lui Carmen Bejan este animat de un fundal care are nuanţe de roz, negru şi gri şi care cuprinde şapte poze cu studenta de la medicină. Antena3.ro vă prezintă pozele de pe pagina de Hi5 a tinerei suspecte de crimă.











Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close