Antena 3 CNN Actualitate Românii au doborât recordul mondial pentru marşul celor mai mulţi Moşi Craciun care împart cadouri (VIDEO)

Românii au doborât recordul mondial pentru marşul celor mai mulţi Moşi Craciun care împart cadouri (VIDEO)

Românii au doborât recordul mondial pentru marşul celor mai mulţi Moşi Craciun care împart cadouri (VIDEO)
21 Dec 2008   •   14:50

Bucureştiul a intrat în Cartea Recordurilor - 3.939 de Moşi Crăciun au dăruit, timp de două ore cadouri bucurestenilor. Reprezentanta Guinness World Record a omologat noul record la categoria "cei mai mulţi Moşi Crăciun care împart cadouri". Primarul Sorin Oprescu a primit oficial diploma.
"Este o secţiune nouă, agreată de Guinness World Record. Organizaţia îşi va trimite sâmbătă, 20 decembrie un reprezentant în România, pentru a participa la această manifestare şi pentru a o omologa. Condiţiile impuse de Guinness World Record sunt mai mult de 3 000 de Moşi Crăciun şi daruri ambalate în cutii roşii", au precizat organizatorii.
Potrivit site-ului www.marsulmosilor.ro până în prezent s-au înscris la această acţiune peste 3.700 de persoane.În cadrul Marşului Moşilor, fiecare Moş Crăciun a primit o cutie cu cadouri, pe care le-a împărţit celor prezenţi la eveniment. Cutiile oferite de Moşi conţineau produse Cadbury România şi Coca-Cola.
"Este cea mai mare adunare de Moşi Crăciun care împart cadouri. Acesta este spiritul Crăciunului. Cu toţii suntem mai buni şi mai darnici în această perioadă. Le mulţumesc sponsorilor pentru că împreună putem să dăruim bucureştenilor nu un Moş, ci mii de Moşi Crăciun. Îi aştept pe toţi în Piaţa Constituţiei, să doborâm recordul mondial la bunătate, să facem cunoscut Bucureştiul în lume'', a declarat înainte de festivitate primarul general, Sorin Oprescu.

Agerpres

×
Subiecte în articol: Mos Craciun record mondial
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close